Binnen een week een website

Zelf een website bouwen

U wilt een website bouwen. En u bent al een langere tijd aan het experimenteren met het bouwen van een website.
Helaas lukt het u niet en zit u in een groot doolhof van vreemde termen en begrippen.

Wij zetten voor u de beginselen voor een website op. U krijgt hierbij een duidelijke handleiding zodat u zelf uw website kunt uit bouwen.

Startende onderneming

U heeft besloten om een onderneming starten.

Daarbij komt veel kijken. Wie wordt mijn doelgroep, hoe wil ik de onderneming onder de aandacht brengen, een logo, briefpapier, flyers, inkopen, Contacten leggen….. en ook nog een website bouwen.
Het bouwen van de website nemen wij u uit handen. Wij bieden u verschillende pakketten voor een volledige website. Met of zonder onderhoud aan de website.

Een nieuwe website

Heeft u een website? Maar ben u er niet tevreden over. Is de website verouderd. Wilt u een nieuwe uiting of content? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Een verfrissend nieuw content, dus nieuwe uitstraling van uw website. Wij bouwen de website nieuw voor u op. Wanneer u de website zelf wilt onderhouden, ontvangt u uiteraard een handleiding. De website die voor u gebouwd is, is hiermee goed en makkelijk te onderhouden.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het laten bouwen van een website? Wees vrij en stel uw vraag over de website die u wilt laten bouwen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een paar uur contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Ik heb een vraag over het volgende pakket: (verplicht)

  Typ hier Uw bericht