Wij gingen u voor

“Fun 4 Websites” heeft vele Websites in diverse pakketten gebouwd. Op deze pagina vindt u een greep uit een aantal gebouwde Websites door “Fun 4 Websites”

Tuinonderhoud Dordrecht

APC-service

APC-service was op een dag gehackt en wist zich geen raad met het probleem. Geen kaas gegeten van FTP-servers maar ook geen website meer. “Fun 4 Websites” schoot te hulp en heeft het probleem verholpen. Voor APC-service heeft ” Fun 4 Websites” de basis website gebouwd. APC-service had binnen een paar dagen een nieuwe website online. Naast het tuinonderhoud, onderhoudt APC-service de website zelf. Uit ervaring blijkt nu hoe belangrijk en noodzakelijk het uitvoeren van updates zijn.

Goedkoopste kunststof kozijnen

Twente Solutions Kunststof Kozijnen

Twente Solutions had een incomplete website. Samen met “Fun 4 websites” hebben we de website gerestyled en compleet gemaakt.
Tot op heden vinden er veranderingen plaats om de website compleet te maken. “Fun 4 Websites” brengt de ideeën aan en zorgt voor het onderhoud en updates van deze website.

Website vakantpiewoning laten maken

Vakantiewoning Dinkelhuuske

Anneke en Peter kochten in 2019 een landhuis in De Lutte, Twente. De extra woonruimte wordt gebruikt als vakantiewoning. Samen met “Fun 4 Websites” stond de website binnen één week online en kwamen de eerste aanmeldingen van gasten binnen.

Zandschilderijen maken

Zand Kleuren

Zandkleuren is een groothandel in zandtekeningen. Een soort stickervellen waarvan de voorgesneden vlakke worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. “Fun 4 websites” heeft de opzet voor de website en webshop gerealiseerd.